Kirkkonummen Autokatsastus

Asentajantie 3, 02400 Kirkkonummi

MATKAHUOLLON PALVELUT AVOINNA TOISTAISEKSI 08.00-16.00.(MA-PE)

Avoinna arkisin (Huom! Kesäaukioloajat):

Katsastus: 8:00-18:00
Rekisteröinti: 8:00-15:45

Lauantaisin:

Katsastus: 9.00-14.00

Rekisteröinti: Suljettu

Viimeinen katsastus otetaan vastaan 30 min ennen sulkemisaikaa tai jonotilanteen mukaan.

Suoritamme määräaikaiskatsastuksia kevyelle ja raskaalle kalustolle, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastuksia kevyelle kalustolle.

Meillä on käytössämme drive-in-katsastus, johon voit ajaa milloin parhaiten sopii. Rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin, samoin kuin peräkärryille ja kuorma-autoille varaa aika soittamalla.

Asemallamme tehdään kaikkia rekisteröintitoimenpiteitä (rekisteröinnit, omistajan/haltijanmuutokset, liikennekäytöstäpoistot, ja -käyttöönotot, siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset ym.)

Nettiajanvaraus on tarkoitettu ainoastaan henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia sekä jälkitarkastuksia varten. Muissa katsastuksissa pyydämme tiedustelemaan aikoja puhelimitse.

Veneen rekisteröinnit

Veneen voi nyt rekisteröidä toimipisteessämme. Lisätietoa veneen rekisteröinnistä saat http://www.venerekisteri.fi/

Tervetuloa!

Uutta! Nyt voit lähettää meille whatsapp viestejä numeroon

040 5841928

Vastaamme työajan puitteissa ajoneuvojen katsastus ja rekisteröinteihin liittyviin kysymyksiin.