Kirkkonummen Autokatsastus

KATSASTUSASEMAN PALVELUT AVOINNA:

Arkisin Ma-Pe  KLO:08:00-18:00.

LAUANTAIT TOISTAISEKSI SULJETTU 29.12 2018 ALKAEN

REKISTERÖINTI AVOINNA MA-PE: 08:00-15:45.

LAUANTAISIN REKISTERÖINTI SULJETTU.

HUOM! TI 22.01 REKISTERÖINTIPALVELUT SULJETTU!

MATKAHUOLLON PALVELUT AVOINNA:

Arkisin Ma- Pe  08:00-16:00.

LAUANTAISIN SULJETTU.

Viimeinen katsastus otetaan vastaan 30 min ennen sulkemisaikaa tai jonotilanteen mukaan.

Suoritamme määräaikaiskatsastuksia kevyelle ja raskaalle kalustolle, sekä muutos- ja rekisteröintikatsastuksia kevyelle kalustolle.

Meillä on käytössämme drive-in-katsastus, johon voit ajaa milloin parhaiten sopii. Rekisteröinti- ja muutoskatsastuksiin, samoin kuin peräkärryille ja kuorma-autoille varaa aika soittamalla.

Asemallamme tehdään kaikkia rekisteröintitoimenpiteitä (rekisteröinnit, omistajan/haltijanmuutokset, liikennekäytöstäpoistot, ja -käyttöönotot, siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset ym.)

Nettiajanvaraus on tarkoitettu ainoastaan henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksia sekä jälkitarkastuksia varten. Muissa katsastuksissa pyydämme tiedustelemaan aikoja puhelimitse.

Veneen rekisteröinnit

Veneen voi nyt rekisteröidä toimipisteessämme. Lisätietoa veneen rekisteröinnistä saat http://www.venerekisteri.fi/

Tervetuloa!

Uutta! Nyt voit lähettää meille whatsapp viestejä numeroon

040 5841928

Vastaamme työajan puitteissa ajoneuvojen katsastus ja rekisteröinteihin liittyviin kysymyksiin.