Yritys

Kirkkonummen Autokatsastus kuuluu HAKUS-ketjuun, joka on perustettu vuonna 1995. Tänä päivänä teitä palvelee neljä toimipistettä pääkaupunkiseudulla. Yritys on suomalainen perheyritys ja työllistämme n. 60 henkilöä.

Kirkkonummen, Espoon ja Herttoniemen asemilla on sekä kevyen että raskaan kaluston linjat. Rekisteröintikatsastukset onnistuvat Espoon, Herttoniemen ja Hernesaaren asemilla.

Henkilökuntamme koostuu nuorekkaista, asiantuntevista autoalan ammattilaisista. Katsastamme autot joustavalla, asiantuntevalla tavalla.

Tervetuloa katsastukseen!

LASKUTUS

Operaattori: Itella (003710948874)
Verkkolaskuosoite: BELRFI0015508T
OVT-tunnus: 003710487756

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Herttoniemen Autokatsastus Oy
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.